Resultaten voor dummy

dummy
bol.com Dummy A4 Tekenboek.
Elektronica acties Drogisterij aanbiedingen Hitte assortiment Outlet Alles voor school. Kies jouw winkel. Dummy A4 Tekenboek. 4.6 van de 5. Personage: Geen personage. Teken dummy of schetsboek A4 formaat. Hahnemuhle gebonden boek met hardekaft. 64 vel 120 grams off white papier.
dummy WikiWoordenboek.
Het woord dummy staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd dummy" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. dummy" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
Dummy de betekenis volgens Redactie Ensie.
Om te testen of de airbag in een auto op de juiste manier functioneert, wordt ten behoeve van de veiligheid geen levend persoon maar een pop, de dummy, op de bestuurdersstoel geplaatst. Militairen maken gebruik van dummies om de vijand te misleiden.
bol.com Dummy A5 Tekenboek.
Ik vind het een goed schetsboek, hij is super fijn om in te tekenen! Alleen met stiften en sommige pennen gaat het meteen door het papier, dus dat is helaas geen optie. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? dummy voor art-journaling.

Contacteer ons