Meer resultaten voor magento

magento
Bold Commerce Magento 2 webshops in Amsterdam.
Ik heb Bold leren kennen als een zeer deskundige en klantgerichte partij. Kennis van zaken, aandacht voor onze wensen en prettig om mee samen te werken, ook als de druk hoog werd en het project complex. Het grote voordeel van Bold ten opzichte van andere partijen is dat de eigenaren direct en nauw betrokken zijn met het project. Dit maakt dat ze enkel werk van de hoogste kwaliteit willen leveren. Ik raad ze aan als het gaat om Magento-implementaties, geen wollige praatjes maar kundige jongens die doen wat ze zeggen. Menno van de Waterbeemd, Director Marketing E-Commerce Vlisco Group. Bel ons gerust op 020 303 50 76, mail naar info@boldcommerce.nl. Of kom langs op de Teleportboulevard in Amsterdam en bel aan bij nummer 128. custom Magento webshops.
Overzicht functionaliteiten Magento memento.
Toegangsbeheersysteem voor beheer en gebruikersrollen ACL. Web Services API voor eenvoudige integratie tussen Magento en elke andere applicatie. Flexibel belastingtarief beheer met ondersteuning voor internationale markten. Volledig 100% aanpasbaar design door middel van templates. Software upgraden met één klik. Content Management Systeem voor internationale paginas. Geoptimaliseerd voor gebruik met de iPhone bekijk de video. Marketing Promoties en tools. Flexibele coupons prijsregels met de mogelijkheid dit te beperken tot een bepaalde winkel, klantengroep, tijdperiode, product of categorie. Voorbeelden: Kortingspercentage Vast kortingsbedrag Gratis verzending Koop x, ontvang y gratis Koop x, ontvang y met een vast kortingsbedrag of kortingspercentage Koop x, ontvang gratis verzending Koop x, ontvang kortingspercentage of vast kortingsbedrag.
Hoe beheer ik een product in Magento? Accent Interactive.
Als u het veld leeg laat, wordt er door Magento automatisch één aangemaakt. A l low Gift Messages: Hiermee bepaalt u of het toegestaan is dat klanten cadeauboodschappen kunnen toevoegen aan dit product bij de bestelling. Notitie: Extra velden kunnen worden weergegeven als u attributen toevoegt aan de standaard attributenset of als u het product baseert op een andere attributenset. In het voorbeeld hierboven waren de Fabrikant en de kleurattributen toegevoegd aan de standaardset door middel van de voorbeelddata.
GitHub myparcelnl/magento: The Magento 2 MyParcel plugin.
Sign in Sign up. myparcelnl / magento. The Magento 2 MyParcel plugin. 16 stars 14 forks. Pull requests 3. Dismiss Join GitHub today. GitHub is home to over 50 million developers working together to host and review code, manage projects, and build software together.
Magento 2: alles wat je wilt weten Bluebird Day.
Het gevolg: bestanden hoeven niet op meerdere plekken geplaatst te worden, wat het onderhoud van modules makkelijker maakt. Dat betekent dat wanneer een module verwijderd moet worden, hoeft in Magento 2 alleen de map verwijderd te worden, terwijl eerder naar de verschillende bestanden van de module gezocht moet worden om de module te verwijderen. Het onderhoud van modules verloopt hierdoor veel soepeler en sneller. Eenvoudigere CDN implementatie. CDN staat voor Content Delivery Network, een manier om statische bestanden zoals afbeeldingen en videos over verschillende servers te verspreiden. Dit levert twee voordelen op! Enerzijds kan de bezoeker de bestanden downloaden van een server die dicht bij hem/haar in de buurt is, waardoor de download sneller verloopt.
Wat is Magento en wat kun je daar nou mee? Avantage.
Maar wat is Magento nou precies? Op dit moment is Magento één van de krachtigste e-commerce platformen ter wereld. Het platform werd gelanceerd in 2008 en heeft inmiddels een marktaandeel van ruim 20 procent. Op dit platform kun je een op maat gemaakte webshop bouwen en gemakkelijk onderhouden. Eén van de grootste voordelen is het grote aantal extensies dat Magento biedt en de uitstekende zoekmachine optimalisatie. In deze blog vertel ik je graag meer over hoe je Magento op een slimme manier kunt gebruiken. Magento is een open source CMS. Dit houdt in dat de broncodes van de software openbaar zijn, waardoor je je webshop kunt inrichten zoals jij het wilt.
Is er leven na Magento? Twinkle. Twinkle Digital Commerce. Twinkle Digital Commerce. BBP Media.
Amazons Echo nu ook in Nederland. Amazon in Nederland. Beerwulf: Covid-19 stuwde verkoop UK. Nederlandse bedrijven leiden Twinkle100. Meest gelezen dossiers. Twinkle Marketplaces Event. Bekijk alle Twinkle dossiers. Payment service providers. Wetten en regels. Twinkle Topics bundelen artikelen over actuele, relevante topics binnen digital commerce. Van affiliatemarketing tot zoekfunctie, je vindt het hier. 9 november 2020. 8 oktober 2020. 7 augustus 2020. 6 juni 2020. 5 mei 2020. 4 april 2020. Iedere maand biedt Twinkle een flinke portie inspiratie voor alle webwinkeliers, groot klein of in de dop. Onze lezers waarderen het magazine met een 7.8. En daar zijn we trots op. Bekijk de abonnementen. BBP Media B.V. Schaakspel op softwaremarkt. Is er leven na Magento? Is er leven na Magento? De softwarewereld voor e-commerce is in beroering sinds Adobe vorig jaar Magento overnam. Veel kleinere webshops die Magento gebruiken, zijn onzeker over de toekomst. Magento 1 wordt vanaf juni 2020 niet meer ondersteund en een dure overstap naar Magento 2 is niet vanzelfsprekend, omdat Magento zomaar gemodelleerd zou kunnen worden naar de multinationals die Adobe zelf bedient. In dat geval zit er maar één ding op: je verlies nemen. Of ik even kan aangeven wat er speelt?
Eenvoudig Magento 2 koppelen: Zo doe je dat! WeAreWuunder.
Service voor ontvangers. Eenvoudig je Magento 2 shop koppelen. Eenvoudig Magento 2 koppelen. Met behulp van de volgende informatie kun eenvoudig Magento 2 koppelen en snel aan de slag met het verzenden en ontvangen van je orders via de Wuunder shippingmodule.
Magento webshop Webelephant.
Deze shopping plugin voor een WordPress webshop is zeer eenvoudig in gebruik, maar wordt al snel als beperkt ervaren. Magento wordt vaak vanwege de eindeloze mogelijkheden als intimiderend ervaren, wat nergens voor nodig is. Magento 2 biedt een verbeterde gebruikersinterface waardoor het beheer van de webshop stukken eenvoudiger is gemaakt. Starten met Magento. Wat wij bieden met onze Magento webshop ontwikkeling is het opzetten, onderhouden en verbeteren van je online bezigheden.
Magento specialisten uit Nijmegen: ontwikkeling, support en onderhoud.
Meer over het inhuren van Magento ontwikkelaars. Factor Blue is een proactieve en prettige partner voor mijn bedrijf. Werken hard, hebben kennis van zaken en komen afspraken na. Kortom ze hebben mij fantastisch geholpen met mijn Magento 2 webshop. Kundige Magento specialisten met een persoonlijke aanpak: ik ben een zeer tevreden klant! Samen maken we je webshop nóg beter. Wij werken samen of hebben reeds een koppeling gerealiseerd met.: Bekijk meer van onze partners Waarom kiezen voor Factor Blue? Technisch bureau met het juiste formaat. We zijn compleet en compact, niet groot en log. En prettig benaderbaar. Met frontend, backend en fullstack ervaring. Volle focus op de frontend en backend. We kunnen blind uit de voeten met Magento-themes, extensies, systeemkoppelingen, onderhoud en hosting. Development, onderhoud én hosting. Ontwikkeling, onderhoud én updates van Magento-core en extensies.

Contacteer ons