Op zoek naar chat?

chat
FOKforum / General Chat forum.fok.nl.
GC General Chat. Hier kun je praten over van alles en nog wat. Eigenlijk alles wat niet in een van de andere rubrieken thuishoort. Je bent niet ingelogd. Klik hier om in te loggen of hier om een gratis account aan te maken.
Online chat.
Heb je je aangemeld maar ben je niet aan de beurt geweest dan mag je je uiteraard dezelfde dag opnieuw aanmelden. Heb je al wel een gesprek met ES gehad dan vragen we je om je dezelfde dag niet opnieuw aan te melden op de chat.
Chat STIP FdM.
Chat dan met ons! We zijn iedere werkdag beschikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Hoe gaat dat in zijn werk? Rechts onderin deze website verschijnt op het betreffende tijdstip een balkje met de tekst Chat met ons zie het voorbeeld hieronder.
Live chat: Dé verbetering van Service Conversie OBI4wan.
HET SUCCES VAN LIVE CHAT. Live chat en webcare: Een match made in heaven. Wil jij realtime en 1-op-1 service verlenen aan jouw websitebezoekers? Start dan vandaag nog met live chat en zorg voor een positief effect op jouw merkbeleving en klanttevredenheid.
Chat SamariuM.
Meer informatie over IRC, de installatie van een chatprogramma en de weg vinden naar onze chatroom vind je onder het kopje Chat aan de bovenkant van het scherm. Het adres van onze chatroom is SamariuM op de server irc.samarium.nl. Vragen, tips en opmerkingen over de chat kan je mailen naar de operators.
PsychoseNet Chat PsychoseNet.
Vragen over herstel. Wat kun je doen voor de ander en jezelf? KOPP Kinderen van Ouders met. Vragen van naasten. Direct hulp nodig. De 5 fasen van psychose en herstel. Hulp en herstel. Sinds april 2020 biedt PsychoseNet weer een live chat functie aan om bezoekers een extra mogelijkheid te bieden tot laagdrempelig contact.
Klantenservice Menzis alle praktische informatie op Chatten één stel plek. uw vraag aan onze medewerker.
Klik hieronder op chat is beschikbaar. Is de chat offline? Dan is er even geen medewerker beschikbaar. Vind dan uw antwoord bij de veelgestelde vragen. Of neem op een andere manier contact met ons op. chat is beschikbaar chat is offline.
Live-assistent.
Voor uw browser is JavaScript niet ingesteld of door de browser worden niet voldoende JavaScript-functies ondersteund om JavaScript naar behoren op deze site te kunnen gebruiken. Typ hier uw bericht en klik vervolgens op Verzenden of druk op Enter. NS International / Chat.
Google Hangouts Chat: veilig berichten verzenden binnen een team G Suite.
Van privéchats tot groepsgesprekken: via Chat kunnen teams gemakkelijk en efficiënt samenwerken. Dankzij de instelbare virtuele chatruimten waarin projecten kunnen worden ondergebracht en de discussieweergave is het in Chat eenvoudig om de voortgang bij te houden en de status van taken te bespreken.
Hoe werkt de live chat? Zorgwerk.
Laat buiten deze tijden een bericht achter via de chat-widget en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo start je de live chat.: Let op: ziek of afmeldingen via de chat worden niet geaccepteerd. Start de live chat via.:

Contacteer ons