Meer resultaten voor consumentenbond

consumentenbond
E-bike tests 2018 ElektrischeFietsen.com.
In samenwerking met de Fietsersbond en de Consumentenbond heeft de Telegraaf de Nationale Fietstest 2018 uitgevoerd. De e-bikes zijn op vier dagen getest door leden van de Fietsersbond. De testers reden een uitgezet parcours met afdalingen, hellingen, klinkerwegen en asfaltstroken.
Consumentenbond Startpagina Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Bekijk meer van Consumentenbond op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van Consumentenbond op Facebook.
Waterontharder Alle modellen in één showroom!
Naast alle financiële voordelen is een waterontharder ook goed voor het milieu. Zeep er detergenten hebben een grote impact op watervervuiling en vragen veel energie van waterzuiveringsstations. Lees meer over de voordelen van een waterontharder. Alleen de beste kwaliteit modellen.
Consumentenbond online.
Denk je na over de aanschaf van een product of dienst? Maak ter oriëntatie gebruik van de testresultaten van de Consumentenbond. Jaarlijks testen zij duizenden producten en diensten. Dit doen zij in laboratoria of met een panel van consumenten en experts.
Beste bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond test.
De beste bloeddrukmeter volgens de Consumentenbond. In 2012 heeft de Consumentenbond een uitgebreid onderzoek gedaan naar bloeddrukmeters die thuis veel gebruikt worden bron: Consumentenbond 2012: zelf de vinger aan de pols houden. De test bestond uit 15 geselecteerde bloeddrukmeters die ieder goed online te verkrijgen zijn.
Consumentenbond Onafhankelijk en betrouwbaar. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Schrijf je in voor de ZorgAlert. Meld je aan voor de gratis ZorgAlert! Dan houden we je per e-mail op de hoogte van het nieuws over je zorgverzekering. Ik meld me aan. Wij testen elk jaar duizenden producten, zodat jij de beste keuze maakt. Bekijk al onze tests. Onafhankelijk advies voor jou. Wil je de Beste uit de Test? Heb je financiële of juridische vragen? Voorkom online oplichting. Een boek vol praktische tips en adviezen om te voorkomen dat je zelf online wordt opgelicht. Tijd voor nieuwe energie. Schrijf je nu in voor het Energiecollectief. Met elkaar zorgen we voor een goede deal. Fruitdrankjes mee naar school. Welke pakjes of flesjes fruitdrank geef jij mee naar school? Nutri-Score helpt je kiezen. Tips tegen voedselverspilling. Met deze tips tegen voedselverspilling gooi je met gemak een stuk minder weg. We beantwoorden 15 prangende vragen. Nieuws 3 sep. Webwinkels beloven betere bescherming tegen bestelfraude. Klanten van 5 populaire webwinkels zijn niet goed beschermd tegen bestelfraude met gelekte of geraden wachtwoorden. Dit blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond bij 30 webwinkels.
Consumentenbond Tag NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Huidige verkeerssituatie. Beurs aandelen. TV Gids. Voetbal wedstrijden. Dit is een audioitem.
Podcast Ruim tien miljoen Facebookers hebben recht op datacompensatie dinsdag 7 juli om 1646: Dit wordt het nieuws. Consumentenbond: Facebook moet Nederlanders betalen om schenden privacy dinsdag 7 juli om 0729: Tech. Getest: Dit is de beste activitytracker zondag 5 juli om 1138: Tech. Door de Consumentenbond getest: de beste fietsdrager vrijdag 3 juli om 1728: Wonen.
Consumentenbond Startpagina Facebook.
De voor en nadelen van een robotstofzuiger. Dit is de Consumentenbond. Digitale Geldgids Prinsjesdag. Consumentenbond heeft een poll gemaakt. Vannacht verspringt de klok weer een uur! Zomertijd, Wintertijd, dan weer een uur langer en dan weer een uur korter slapen.
Consumentenbond: deze producten van AliExpress zijn onveilig Wel.nl.
Consumentenbond: deze producten van AliExpress zijn onveilig. Door Jeannette Kras 24 februari, 2020 // 1026.: Tweet Share Share. Driekwart van de producten, die onder meer de Consumentenbond bestelde, op webwinkels buiten de EU bleek onveilig. Meestal bevatten de producten een te hoge concentratie giftige stoffen.
Consumentenbond lanceert Privacymeter Emerce.
Consumentenbond lanceert Privacymeter. Nieuws 28 januari 2020 1000: Consumentenbond lanceert Privacymeter. De Consumentenbond lanceert een Privacymeter voor online diensten. Hiermee kunnen consumenten in één oogopslag zien of een aanbieder zich aan de privacyregels houdt. De Privacymeter is als eerste toegepast op online drogisterijen.

Contacteer ons