Zoeken naar consumentenbond

consumentenbond
Gratis advies van de Consumentenbond voor OBA-leden.
Recensies van producten, prijs-kwaliteitonderzoeken en vergelijkingen van abonnementen en verzekeringen: de Consumentenbond heeft onderzoek gedaan zodat jij dat niet meer hoeft te doen! Opkomen voor je rechten. Wist je dat je in de databank van de consumentenbond ook verschillende hulpmiddelen vindt om op te komen voor je rechten?
Consumentenbond online.
Maak ter oriëntatie gebruik van de testresultaten van de Consumentenbond. Jaarlijks testen zij duizenden producten en diensten. Dit doen zij in laboratoria of met een panel van consumenten en experts. Kies het beste. Het vergelijken en kiezen kun je doen door te testen op relevante aspecten als gebruiksgemak, duurzaamheid en kwaliteit.
Consumentenbond: Klant op het verkeerde been door gezonde claims fabrikanten Koken Eten AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pij
Gezond of niet, de informatie op de verpakking blijkt niet altijd even duidelijk voor consumenten. Consumentenbond: Klant op het verkeerde been door gezonde claims fabrikanten. De Consumentenbond vindt dat fabrikanten van voedingsmiddelen die claims, afbeeldingen en namen gebruiken om hun producten een gezond imago te geven, consumenten op het verkeerde been zetten.
Consumentenbond houdt uitbetaling coronavouchers in de gaten Emerce.
Consumentenbond houdt uitbetaling coronavouchers in de gaten. Nieuws 17 maart 2021 0845: Consumentenbond houdt uitbetaling coronavouchers in de gaten. De Consumentenbond opent een e-mailadres voor consumenten met een verlopen SGR-coronavoucher. Consumenten die niet volgens afspraak na een jaar hun geld terugkrijgen, kunnen zich hier melden.
Statement vonnis kort geding Consumentenbond Samsung Electronics Samsung Newsroom Nederland. SAMSUNG.
DELEN Share open/close Print. Op 8 maart 2016 is het vonnis in het kort geding tussen Samsung en de Consumentenbond schriftelijk aan Samsung meegedeeld. De rechter heeft alle vorderingen van de Consumentenbond afgewezen: Samsung is volledig in het gelijk gesteld.
Consumentenbond: Laagsteprijsgarantie is onzin Distrifood.
Consumentenbond bevestigt betrouwbaarheid KIA Automobielbedrijf Tinholt.
Kia Sorento Plug-in Hybrid. Consumentenbond bevestigt betrouwbaarheid KIA 25 augustus 2020. Kia is dit jaar de sterkste stijger in de lijst van betrouwbaarste automerken die wordt samengesteld door de Nederlandse Consumentenbond. de Lijst is het resultaat van de jaarlijkse online automankementen-enquête onder duizenden leden van deze vereniging.
Consumentenbond: Klant op het verkeerde been door gezonde claims fabrikanten Koken Eten AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pij
Gezond of niet, de informatie op de verpakking blijkt niet altijd even duidelijk voor consumenten. Consumentenbond: Klant op het verkeerde been door gezonde claims fabrikanten. De Consumentenbond vindt dat fabrikanten van voedingsmiddelen die claims, afbeeldingen en namen gebruiken om hun producten een gezond imago te geven, consumenten op het verkeerde been zetten.
Consumentenbond Zorgen.nl.
070 445 45 45 08.30 en 18.00. Wij zijn van en voor consumenten. Samen zorgen we dat consumenten vinden wat ze zoeken en krijgen waar ze recht op hebben. En we maken markten eerlijk en veilig. Bedrijf in Den Haag, Zuid-Holland.
Compaan Test Consumentenbond.
Home Over compaan Test Consumentenbond. De Compaan is onderworpen aan een test van de Consumentenbond. Zij waren enthousiast over ons product en kwamen tot de volgende conclusie.: De Compaan-tablet is een interessante oplossing voor extra contact met opa of oma en biedt mogelijkheden om zorg makkelijker te maken.

Contacteer ons